Multimedia

ExpoLab is van origine een audiovisuele onderneming, die al actief was voordat digitale media intraden. Toen Photoshop uitkwam, waren wij er meteen bij. Nog steeds gaan we continue met onze tijd mee en volgen vrijwel alle upcoming digitale trends! Vandaar dat ExpoLab een breed spectrum van multimedia diensten in huis heeft. Waar nodig, kunnen we gebruik maken van een warm netwerk aan specialisten om jou in je specifieke behoeften te kunnen voorzien. Je kunt het namelijk zo gek niet verzinnen en wij maken het mogelijk!
Als opwarmertje vind je hieronder meer over de standaard en multimedia diensten van ExpoLab. Kijk voor al onze cross mediale producten in het menu onder “Interactiviteit”.

Standaard media diensten

    Fotografie

We vinden fotografie erg belangrijk ter ondersteuning van media uitingen, zoals een poster, brochure of website. Dat betekent dat een foto niet alleen aantrekkelijk eruit moet zien, maar dat deze ook daadwerkelijk past bij wat jij wilt uitstralen.

    Beeld bewerking

Een foto moet vaak nog bewerkt worden voordat deze geschikt is voor je diverse media doeleinden. Of hij nu perfect op kleur of vrijstaand gemaakt moet worden, ExpoLab heeft de jaren lange ervaring en de precisie om dit voor u te doen.

    Video

Wil je een proces binnen je bedrijf of organisatie vastleggen? Pakkend gemonteerd met een helder verhaal? Dan kunnen wij dat verzorgen. Hierbij werken we, indien nodig, samen met gedreven collega’s uit de branche. Natuurlijk kunnen we de video’s ook klaarmaken voor web of DVD.

    Animatie

Vaak kan je via een geheel op maat gemaakte animatie meer vertellen dan met reguliere beelden. ExpoLab kan zowel HTML 5 als video animaties verzorgen.

MULTIMEDIA DIENSTEN

+ Het Flip-over boek

De Flip Over boeken die wij realiseren kunnen audio, video, YouTube filmpjes en links naar externe websites bevatten. Daarnaast zijn de boeken volledig HTML5 compatibel. Dit houdt in dat ze perfect op tablets of en mobieltjes werken. Je kunt de Flip Over Boeken zeer gemakkelijk in je site embedden of naar klanten sturen. Je catalogus, magazines of programmaboekje kan zo verrijkt worden met bewegende beelden en links naar bijvoorbeeld een bestel pagina of de websites van adverteerders.
Waar zou jij wel een multimediaal Flip Over boek van willen hebben? Vertel het ons hier en we denken graag met je mee.

+ Narrowcasting

Een narrowcasting systeem draait een programma van plaatjes, teksten en video af op een beeldscherm. Dit systeem wordt vaak gebruikt op tv schermen in winkels en bioscopen, maar kan ook voor vele andere doeleinden worden ingezet. ExpoLab is in staat om een breed ondersteund Narrowcasting software pakket te leveren in combinatie met de hoogwaardige mini computer “Raspberry pi”.
Deze mini computer kan zonder problemen Full HD video, webpagina’s en plaatjes afspelen. Met de bijgeleverde software kun je zelf zeer gemakkelijk nieuwe content en afspeellijsten aanmaken. En het mooiste is misschien wel dat je binnen het eigen netwerk van je bedrijf deze multimedia content zelf kan bijhouden.
Heb jij een goed idee waarbij narrowcasting de uitkomst kan bieden of wil je gewoon erachter komen hoe narrowcasting kan ingezet worden in combinatie met jouw ideeën? Laat dan hier zeker wat van je horen.

multimedia narrowcasting-systemen