Multimedia

ExpoLab is van origine een audiovisuele onderneming, die al actief was voordat digitale media intraden.
Toen Photoshop uitkwam, waren wij er meteen bij. Nog steeds gaan we continue met onze tijd mee en volgen vrijwel alle upcoming digitale trends! Vandaar dat ExpoLab een breed spectrum van multimedia diensten in huis heeft. Waar nodig, kunnen we gebruik maken van een warm netwerk aan specialisten om jou in je specifieke behoeften te kunnen voorzien. Je kunt het namelijk zo gek niet verzinnen en wij maken het mogelijk! Als opwarmertje vind je hieronder meer over de standaard en multimedia diensten van ExpoLab. Kijk ook voor onze cross mediale producten in het menu onder “Interactief”.

FOTOGRAFIE

We vinden fotografie erg belangrijk ter ondersteuning van uw media uitingen, zoals uw poster, brochure of website. 

BEELD BEWERKING

Een foto moet vaak nog bewerkt worden voordat deze geschikt is voor de diverse media doeleinden. 

VIDEO

Wil je een proces binnen je bedrijf of organisatie vastleggen? Dan kunnen wij dat verzorgen.

HTML5 ANIMATIE

Vaak kan je via een geheel op maat gemaakte animatie meer vertellen dan met reguliere beelden.

+ Narrowcasting

Een narrowcasting systeem draait een programma van plaatjes, teksten en video af op een beeldscherm. Dit systeem wordt vaak gebruikt op tv schermen in winkels en bioscopen, maar kan ook voor vele andere doeleinden worden ingezet. ExpoLab is in staat om een breed ondersteund Narrowcasting software pakket te leveren in combinatie met de hoogwaardige mini computer “Raspberry pi”. Deze mini computer kan zonder problemen Full HD video, webpagina’s en plaatjes afspelen.
De video content kunnen we natuurlijk ook verzorgen.

+ Project registratie

Soms moet je een project registreren waar je niet de inhoud van kan laten zien. Hoe doe je dat? Binnen deze video registratie hebben we gekozen voor een knal sterke voice over, die jou als toeschouwer meeneemt.