Website ontwikkeling

Wij zijn een website bureau uit Tilburg. Gespecialiseerd in WordPress websites.

Een website is jouw visitekaartje naar de buitenwereld. Het is dan ook belangrijk dat er een technisch, maar vooral ook inhoudelijk sterk concept ontwikkelt wordt. ExpoLab begrijpt dat maar al te goed.
Daarom staat bij het bouwen van websites persoonlijk contact bij ons voorop. Wij geloven dat een goede website niet zomaar ontstaat. We starten daarom altijd met een intakegesprek waarbij we realistische doelen en een visie vaststellen.
Je hebt ongetwijfeld helder waar jouw bedrijf voor staat, maar hoe deze te vertalen naar een goede website, daar ligt nu juist ons specialisme.

Wat maakt een goede website:

Advies en persoonlijke begeleiding is een van de belangrijkste taken van ExpoLab. Wij begeleiden jouw proces naar een goede website van A tot Z. Hierbij kijken we mee naar jouw behoeftes en reflecteren met eerlijk advies, wat wel werkt -en wat je beter niet kan doen. Wij zijn niet het type bedrijf dat je portemonnee leeg wilt schudden. Daar zijn andere bedrijven beter in. Wij kijken naar wat er echt nodig is binnen uw bedrijf. En verkopen u geen onnodige poespas.
Er komt veel kijken bij een goede website. Begrijp dat goed. Sommige zaken zullen u bekend klinken als teksten, plaatjes en een domeinnaam. Maar er is veel meer nodig om een echte goede website te maken.

We hebben hieronder een deel van een lijstje gezet met aspecten waar wij samen met u naar kijken.

Waar moet je aan denken bij het bouwen van een website:

 • Wat is je doelgroep:
  Schrijf teksten naar jouw doelgroep. Kies daarin je toon en maak de potentiële bezoeker voor je visueel.
 • Zorg voor lekker te lezen teksten.
  Niets een zo vervelend als sites met wollige taal. Of erger nog vol met jargon. Klanten en Google kijken naar hoe je teksten geschreven zijn. 
 • Kies een niche en toon jezelf als een specialist.
  Jouw product verkoopt door jou. Deel je kennis en laat bezoekers overtuigd raken dat ze bij jou moeten zijn.
 • Zorg voor een goede opbouw van je site.
  Google leest jouw site als een boek met titels en inhoud. Zorg voor een logische opbouw binnen je site met goede titels,  subtitels en teksten. 
 • Houd plaatjes klein.
  Zorg dat je geen fotos van je mobiel rechtstreeks op je site zet. Verklein ze eerst. De snelheid van het laden van je site is belangrijk voor je vindbaarheid.
 • Richt jezelf op de juiste geografische markt. 
  Opereer je lokaal, bijvoorbeeld de Tilburgse en Brabantse markt? Schrijf daarnaar. Dat zorgt voor een betere vindbaarheid. 
 • Zorg voor een goede SEO.
  De bovengenoemde aspecten zijn al bepalend binnen een goede SEO. Maar er zijn nog veel meer belangrijke SEO zaken. Wij kunnen u daarin adviseren.

enkele klanten

Expolab Tilburg Ontzorgt

ExpoLab kan jou ontzorgen.
We bouwen websites die werken op PC, Mac, tablets en op mobiele telefoons.
Foto’s, animaties, teksten en video’s kunnen we zonder problemen integreren. Vaak maken we ook de branding voor onze klanten. We kunnen zelfs, als het wenselijk is, teksten verzorgen. Daarvoor hebben we een van de betere merkadvies bureaus in ons netwerk zitten.